I´ve posted in my blog many tutorials and how to´s witch are not mine. unfortunately i dont know name of autors or links on its original website coz i´ve stored these in my pc for long time. If You will find your work and u dont want me to publish it or u wish to publish your name/website, kindly send me note under its post.
Thank You.

Wednesday, July 4, 2012

kokosove šulky


Kokosové šulky

Suroviny:

2,5 dcl Salka /condensed milk
200 g mletého kokosu  /minced coconut
80 g sušeného mléka /milk powder
kokos na obalení /cocnut for coating
kakao a červená/růžová potravinářská barva na obarvení /cacao and food coloring

Postup:

V míse promícháme sušené mléko s kokosem a přilijeme k nim Salko. Vše propracujeme na vláčnou hmotu, kterou rozdělíme na tři části.Jednu necháme bílou, další obarvíme jednou až dvěma lžícemi kakaa a třetí pár kapkami růžové/červené potravinářské barvy. Každou část vyválíme do jednoho nebo více válečků a stočíme s ostatními barvami. Přitiskneme je k sobě a celý váleček obalíme v kokosu.

Necháme v chladu zatuhnout a poté nakrájíme na jednotlivé kousky, které můžeme zabalit do celofánu nebo potravinářské folie.



Mix in the bowl milk powder with cocnut then add condensed milk. work until smooth dough. make three parts. one part will stay white, sec part mix with cacao and third part with food color of ur choice. Roll each color into stripes and mix colors together. wrap by coconut.

Let it cool then cut in to pieces.

No comments:

Post a Comment